Post by traltermicarpay on Mar 13, 2022 19:46:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok növelik a drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ben the Dog 2022 version ▞▞▞
Nekem kicsit( nagyon ) unalmas volt csak az a kisérletező valami volt jo.
kutyajáték a világ kedvenc játéka adj nekem 500 acche acche játék hai aur bahut acche játék hai aur Billu játék hai Billu toll a kutya beszél Ben a felső
Nem jo
Ez unalmas. De szeretem azt a részt, ahol van hely a videó megtekintéséhez, kevésbé unalmassá teheted. 1 értékelje 1 csillaggal
Nagyon zavarónak és visszataszítónak tartom, hogy ebben a játékban megütheted a kutyát, oldalra csaphatod a fejét, kidugva a nyelvét, és megpróbálhatod elkergetni. A bájitalokra adott reakciók közül sok ijesztő lehet abban a korban, aki felé próbálják értékesíteni ezt a játékot (fiatal gyerekek), és bár volt lé az üvegben, az mégis kidobódott, és a befolyásolható gyerekek megpróbálhatták megismételni. Sajnálom, hogy gyerekként játszottam ezzel, és remélem, hogy több gyereknek sem kell megbánnia.
Utálom ezt a játékot nagyon rossz😡😡😡
A legrosszabb, Bennek nincs hálószobája, fürdőszobája Először arra gondoltam, hogy ez nem szórakozás, másodszor pedig, hogy ez nem játék, és mindig a kanapén ül, arra gondolok, ennek a játéknak az alapítója és vezérigazgatója. módosítsd a beállításokat, módosítsd úgy, mint: Angela, Tom, tom2, jó ötlet, hogy népszerűvé tegyük ezt a játékot, oké, ez az én problémám, és 1 csillag plusz, mert Bennek van vegyszere, ezt az alkalmazást 1 csillagra értékelem. Gondolj arra, hogy a koronavírusok idején nem működik minden ember agya, de a korona idején változtasd meg a játékot,🇺🇸
Cube Escape: Theatre 冒險 mrp
Szerintem ez egy jó játék
ne toltsetekle
Nagyon családbarát és eléggé cuki De azért egy idő után meg lehet unni Mert csak ,etetni, böfögtetni, sört itatni, és kísérletezni, ennyi az egész Amúgy jó játék kis koromban nagyon Sokat játszottam ezzel.
Vicces játék, de unalmassá válik. Nem igazán tudsz vele mit kezdeni, valahogy csak ott van. És várnom kell egy kicsit, hogy megszerezzem a bájitalokat, hogy ő tudjon főzeteket és hasonlókat készíteni.
Samsung galaxy Y nekem lese birja tolteni.
Ez a legjobb játék, amit valaha szeretek, ahol a legjobban beszélhetsz vele telefonon, de én mindent szeretek benne, mindenki számára szórakoztató sok tennivaló
Gagyi!
Ez egy jó alkalmazás......
Ez egy fantasztikus 👌 játék, de nem fektethetjük ágyba, és nem fürdethetjük, készítsünk új játékot Ben 2 néven, és tartsuk meg benne ezeket a funkciókat. Köszönjük 😊
Ez az alkalmazás undorító. Szeretem az összes ruhát, 7 játék elfogadja ezt. Olyan gyorsan elfogynak a főzetek.😠😬😡😖
SZAAAAAAAAAAAAAR!
Úgy gondoltam 💭🤔 ez a játék jobb lenne, ha pénzt kellene fizetnie, hogy alapvetően bármi szórakoztató dolgot csináljon tudományos kísérletek elvégzése érdekében
Ha egyszer kipróbáltam ezt a játékot, olyan, mintha beszélnék 1-essel és 2-vel, és a játékban lévő kísérlet nagyon érdekes
Csapda az egész nézetek meg a szemét KÖZELRŐL!!!!!
Elfogadhatö
Nagyon jó és vicces játék, nekem tetszik!🐕🐕🐕
Enyi
Nagyon jó szerintem mindebki töltse le ebbe nincs kamera mint a Talking angélába ez teljesen jó töltsétek le
Talking Ben Intrattenimento apim
Sok videót szeretnék csinálni, de időbe kerül a hirdetések, de még mindig tetszik, de ha van egy új verziójuk hirdetés nélkül. tetszeni fog (többen, mint most)
Probléma van ezzel az alkalmazással Samsung Galaxy j6-ot használok, más telefon nem indul el, de ez a másik telefon nem működik, de ez nem működik.
NÉZZETEK BELE AZ ILYEN ÁLLATOK SZEMÉBE!!! OTT VAN EGY EMBER ÉS AZ FIGYEL ÚGYHOGY AZONNAL TÖRÖLD LE! EZ ANGELÁNÁL LÁTHATÓ A LEGJOBBAN ÉS AZ MÉG AZT IS KÉRDEZI HOGY HOL LAKSZ! AMERIKÁBAN EMIATT GYEREKEK TŰNTEK EL!!!
Annyira unalmassá válik, hogy csak napi 1 főzetet tudsz keverni, és megetetni vele, megitathatod vele, elolvashatod az újságot, és felhívhatsz 6 másodpercig, nem a legjobb ötlet.
Ez vicces
Rendben van, de mi a helyzet Ben hátborzongató mosolyával, de összességében ez egy csodálatos játék, annyira szeretem Bent, olyan, mint egy fiam, nem olyan aranyos
Ez nagyon nagyon jó játék. Cuki és vicces. Az összes talkos állat nagyon cuki ahogyan ez is. Mindenkinek ajánlom ezt a szórakoztató játékot.😀
Ez a játék annyira vicces hét évesen, hogy állandóan játszottam a barátaimmal otthon, még akkor is, ha néha nem tetszett nekik😂 Még mindig játszom és egyetértek, hogy legyen beszélő ben 2
szép, de sokáig nyitva van
Ez a legrosszabb játék az életemben!😠 Kérlek javítsd ki ezt a hülyeséget, ezt nem fogom letölteni: Talking Ben the dog soha többé! Meg tudod javítani a játékot, amit megpróbáltam videózni, de nem megy, csak javítsd ki
Unalmas